Forum Akenna  

Geri git   Forum Akenna > Hayatın İcinden Hayata Dair Olan Hersey > Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Community Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 05-28-2012, 03:42   #1
Successor
Avatar Yok
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Mar 2010
Üye Numarası: 9
Arkadaşlar: 0
Konular:
Mesajlar: 12.226
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Standart Pişmiş Turşu (Yaz Turşusu)


Yaz turşusu ,beklemeye gerek olmadan sabah yapıp akşam tüketebileceğiniz lezzetli bir turşu,İzmir ve çevresinde çok bilinen sık sık yapılan yaz turşusu,yemeklerin yanında ,özellikle bulgur pilavının yanında çok güzel oluyor .Pişmiş turşunun özelliği pişirilerek yapılması ,turşuyu yaptıktan sonra 1-2 saat bekletmek gerekiyor sebzelerin sarımsaklı sosunu iyice çekmesi için,şimdi pişmiş turşuyu yapmak için neler gerekliymiş bakalım; MALZEMELER: Devamını Oku ??????:
karışık yaz turşusu

Süs biber turşusu

Biberiye ve lahana turşusu

Çelem turşusu (şalğam)

ÇERİ DOMATES TURŞUSU
[COLOR=#bbb !important]??[/COLOR]
ForumAkenna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
pismis, tursu, tursusu, yaz


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 08:50