![]() |
![]() |
#1 |
![]() Yaz turşusu ,beklemeye gerek olmadan sabah yapıp akşam tüketebileceğiniz lezzetli bir turşu,İzmir ve çevresinde çok bilinen sık sık yapılan yaz turşusu,yemeklerin yanında ,özellikle bulgur pilavının yanında çok güzel oluyor .Pişmiş turşunun özelliği pişirilerek yapılması ,turşuyu yaptıktan sonra 1-2 saat bekletmek gerekiyor sebzelerin sarımsaklı sosunu iyice çekmesi için,şimdi pişmiş turşuyu yapmak için neler gerekliymiş bakalım; MALZEMELER: Devamını Oku ??????: ![]() karışık yaz turşusu ![]() Süs biber turşusu ![]() Biberiye ve lahana turşusu ![]() Çelem turşusu (şalğam) ![]() ÇERİ DOMATES TURŞUSU [COLOR=#bbb !important]??[/COLOR] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
pismis, tursu, tursusu, yaz |
|
|