Forum Akenna

Forum Akenna (http://forum.akenna.net/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forum.akenna.net/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Pişmiş Turşu (Yaz Turşusu) (http://forum.akenna.net/showthread.php?t=5200)

ForumAkenna 05-28-2012 03:42

Pişmiş Turşu (Yaz Turşusu)
 

Yaz turşusu ,beklemeye gerek olmadan sabah yapıp akşam tüketebileceğiniz lezzetli bir turşu,İzmir ve çevresinde çok bilinen sık sık yapılan yaz turşusu,yemeklerin yanında ,özellikle bulgur pilavının yanında çok güzel oluyor .Pişmiş turşunun özelliği pişirilerek yapılması ,turşuyu yaptıktan sonra 1-2 saat bekletmek gerekiyor sebzelerin sarımsaklı sosunu iyice çekmesi için,şimdi pişmiş turşuyu yapmak için neler gerekliymiş bakalım; MALZEMELER: Devamını Oku ??????: http://static.wumii.com/site_images/...8/25147947.jpg
karışık yaz turşusu http://static.wumii.com/site_images/...8/25153907.jpg
Süs biber turşusu http://static.wumii.com/site_images/...8/25147943.jpg
Biberiye ve lahana turşusu http://static.wumii.com/site_images/...8/25147980.jpg
Çelem turşusu (şalğam) http://static.wumii.com/site_images/...8/25253876.jpg
ÇERİ DOMATES TURŞUSU [COLOR=#bbb !important]??[/COLOR]


Şu Anki Saat: 05:33

chat