Forum Akenna  

Geri git   Forum Akenna > Kişiye Özel Kategoriler > Baylara Özel
Kayıt ol Yardım Community Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 05-29-2010, 11:37   #1
Wampirella
Guest
Avatar Yok
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi:
Üye Numarası:
Arkadaşlar:
Konular:
Mesajlar: n/a
Rép Puanı:
Rép Grafiği:
Standart İlk Buluşma Önerileri

Araştırmalar sonucunda ilk izlenimin gerçekte görüştüğünüz ilk saniyelerde oluşmaya başladığını ortaya koydu. Buna göre buluştuğunuz kişi ilk saniyelerde aşağıdaki 6 konuya dikkat ediyor.

1. Gülümsemeniz

Gülümseme ilk izlenimde oldukça önemli. Tatlı ve zeki mi yoksa beceriksizce ve zorla mı gülümsemeniz mi var? Dişlerinizin arasında yemek kırıntıları, salata kırıntılarının da bulunmadığından emin olun.

2. Saçınız

Saç stili önemli. Arkaya doğru jölelenmiş, ıslak gbi görünen saçlar çok tercih edilmiyor. Saçlarınızın yüzünüze uygun, yumuşak ve güzel kokulu olması önemli. Arada profesyonel bir kuaföre giderek bakım yaptırmanızı ve sıkça yıkamanızı öneririz.
. Cildiniz, makyajınız

İlk görüşmede aşırı makyaj kesinlikle önerilmiyor. Makyajınızın doğala yakın olmasına özen gösterin. Erkeklerin böyle bir sıkıntısı yok ancak tıraş sonrası sürdükleri losyon seçimi önemli. Cildi yumuşatan ve güzel kokulu olan ürünler tercih edilmeli.

4. Göğüs dekolteniz

Göğüsler, dekolte erkeklerin ilk baştıkları bölge. Abartmamak şartıyla bu bölgeye biraz dikkat çekmek işinize yarayabilir. Vücuduna güvenen erkekler de gömleklerinin üst iki düğmesini düğmelemeyerek seksi bir havaya bürünebilir.

5. Teniniz

Cildinizdeki lekeler konusunda takıntılı mısınız? Şanslısınız erkekler bunu farketmiyor. Onların farkettikleri şey aşırı kavrulmuş bir ten ve bunu itici buluyorlar. Aynı şekilde kadınlar da öyle. Cildinizin doğal bir ten rengine sahip olması yeterli.

6. Çantanız

Kadınların çantasından ne çıkmaz ki? Nemlendiriciler, makyaj malzemeleri, cüzdan, yedek çorap, ped, yedek sweat, liste daha da uzayabilir. Erkeklerin dikkat ettiği altıncı şey kesinlikle çanta! İlk buluşmaya onu korkutmamak için büyük çanta ile gitmeyin. Bir erkeğin de ilk buluşmaya iş çantası ya da büyük bir çanta ile gitmesi önerilmiyor. Bu onun iş kolik ya da titiz biri olduğunu gösteriyor.

 
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
bulusma, ilk, onerileri


Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zamanda Buluşma benimle_dans_et Kitap 0 07-22-2010 03:34


Şu Anki Saat: 06:20