![]() |
![]() |
#1 |
![]()
BEN SENİN BENİ SEVEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM
OKULDAN AKŞAM ÜZERİ ÇIKTIĞIMDA BENİ KARŞILAYABİLME İHTİMALİNİ SEVDİM BEN SENİN BANA BAKAN MANALI GÖZLERİNDEKİ O DERİN ANLAMLARI YANSITMA ŞEKLİNİ SEVDİM BERABER OLMAK İÇİN EL ELE PASTANEYE GİDEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM TELEFONLA KONUŞABİLMEK İÇİN EVDEKELİRİ KOVABİLME İHTİMALİNİ SEVDİM AZCIK KONUŞMAK İÇİN EKMEK ALMAYA GİDEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM BEN SENİN BANA SÖYLEMEK ÜZERE SENİ SEVİYORUM DİYEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM ŞİMDİ İSE boş ver boş ver...... ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
tşk guzel olanı neydi benimle_dans_et şimdi boş ver boş ver boş ver diyebilmek yazabilmekti ;D ;D ;D ;D ;D ;D yazdıklarımı okuyupda beğenmene inanki bak çok sevindim şu gercek bende kalcağına tüm cümle alem bilsin duysun okusun forum sayfasında senden usta olamayız ne derler bukemediğin eli tbrk et bende sana tbrk şükranlarımı sunuyorum çok guzel seninkilerde şeker.
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
ben olduğum surece paylaşırım sende olursan ;D ;D dedim baştan forum sayfasında tek bir boş sayfa bırakmıcam ;D ;D ;D forum sayfasına yeni boş sayfalar alda gel şeker(benimle_dans_et)
![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
ihtimal |
|
|