Konu
:
Pişmiş Turşu (Yaz Turşusu)
Tekil Mesaj gösterimi
05-28-2012, 03:42
#
1
ForumAkenna
Successor
K.Tarihi: Mar 2010
Üye Numarası: 9
Arkadaşlar:
0
Konular:
Mesajlar:
12.226
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Pişmiş Turşu (Yaz Turşusu)
Yaz turşusu ,beklemeye gerek olmadan sabah yapıp akşam tüketebileceğiniz lezzetli bir turşu,İzmir ve çevresinde çok bilinen sık sık yapılan yaz turşusu,yemeklerin yanında ,özellikle bulgur pilavının yanında çok güzel oluyor .Pişmiş turşunun özelliği pişirilerek yapılması ,turşuyu yaptıktan sonra 1-2 saat bekletmek gerekiyor sebzelerin sarımsaklı sosunu iyice çekmesi için,şimdi pişmiş turşuyu yapmak için neler gerekliymiş bakalım; MALZEMELER:
Devamını Oku
??????:
karışık yaz turşusu
Süs biber turşusu
Biberiye ve lahana turşusu
Çelem turşusu (şalğam)
ÇERİ DOMATES TURŞUSU
[COLOR=#bbb !important]
??
[/COLOR]
ForumAkenna
Açık Profil bilgileri
ForumAkenna - Özel Mesaj gönder
ForumAkenna - Daha fazla Mesajını bul