Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-28-2012, 03:42   #1
Successor
Avatar Yok
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Mar 2010
Üye Numarası: 9
Arkadaşlar: 0
Konular:
Mesajlar: 12.226
Rép Puanı: 10
Rép Grafiği:
Standart Pişmiş Turşu (Yaz Turşusu)


Yaz turşusu ,beklemeye gerek olmadan sabah yapıp akşam tüketebileceğiniz lezzetli bir turşu,İzmir ve çevresinde çok bilinen sık sık yapılan yaz turşusu,yemeklerin yanında ,özellikle bulgur pilavının yanında çok güzel oluyor .Pişmiş turşunun özelliği pişirilerek yapılması ,turşuyu yaptıktan sonra 1-2 saat bekletmek gerekiyor sebzelerin sarımsaklı sosunu iyice çekmesi için,şimdi pişmiş turşuyu yapmak için neler gerekliymiş bakalım; MALZEMELER: Devamını Oku ??????:
karışık yaz turşusu

Süs biber turşusu

Biberiye ve lahana turşusu

Çelem turşusu (şalğam)

ÇERİ DOMATES TURŞUSU
[COLOR=#bbb !important]??[/COLOR]
ForumAkenna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla